Op dinsdagavond 21 februari hebben onze Skagerhof-ondernemers een bijeenkomst gehad over de verschillende werkwijze die winkeldieven gebruiken om winkels te bestelen.

Uit onderzoek is gebleken dat ook winkeldieven hun “huiswerk” doen, dieven maken graag gebruik van een schoon, overzichtelijk en open winkelcentrum met goede parkeermogelijkheden.

Voorafgaande aan de bijeenkomst zijn onze winkels bezocht door een “Mistery Shopper” die bij diverse winkels artikelen heeft kunnen meenemen. Vele winkeliers waren met open ogen in de trucs van deze professionele dieven getrapt, maar bij sommige winkeliers was het ondanks verwoede pogingen echter niet gelukt.

Doormiddel van uitleg en rollenspelen werden tips en tricks aan de ondernemers gegeven hoe ze mogelijke winkeldieven kunnen herkennen en daardoor diefstallen kunnen verminderen/voorkomen en daardoor ons centrum weer een stukje veiliger kunnen maken voor u, onze klant.

De avond werd georganiseerd door de Gemeente Haarlemmermeer in samenwerking met de werkgroep KVO-Skagerhof.

Fotografie: Chris Soellaart (de “dief” is op verzoek onherkenbaar gemaakt)

 

   

   

Like ons op Facebook
Onze nieuwsbrief Bekijk alle winkels

Bekijk het archief

Afgelopen week hadden we 2 keer bezoek van de sneltekenaar

Speciaal voor Dierendag was de Sneltekenaar in Skagerhof te vinden afgelopen week.

Lees meer...

De winnaars van de Leespakketten zijn bekend!

De winnaars van de leespakketten zijn bekend! Hieronder staat de lijst met 100 winnaars van een leespakket van Primera Sanders in Skagerhof!

Lees meer...

Bekijk de agenda